Lyžařský výcvik

Poslední únorový týden absolvovali žáci sedmého a osmého ročníku lyžařský výcvikový kurz ve SKI areálu  Olešnice. Přes počáteční obavy zda se kurz pro nepřízeň počasí vůbec uskuteční, vše vyšlo a všichni tak mohli s úsměvem na tváři sjíždět zasněžený svah. Za asistence instruktorů olešnické lyžařské školy se začátečníci naučili postavit na lyže a nebát se sjet kopec dolů. Na zkušenější lyžaře, vedené panem učitelem Tomanem, byla radost pohledět. Kurz bez problémů zvládli všichni a celý týden tak probíhal v pohodě a dobré náladě. Poslední den výcviku mohli žáci vše, čemu se během výuky na kurzu naučili, zúročit při závodě ve slalomu.

Velké poděkování patří instruktorům lyžařské školy, kteří byli zaplaceni ze sponzorského daru firmy Kovolit Modřice a. s., zastoupené Ing. Eduardem Marečkem a dále děkujeme Městysi Nedvědice, který poskytl finanční příspěvek na dopravu.
Mgr. Kateřina Vejrostová – vedoucí kurzu

Postřehy dětí z lyžařského výcviku

Lyžařský  výcvik se mi líbil celej, i když mi to často nešlo. I tak jsem ráda, že jsem se aspoň trochu naučila lyžovat. Za to děkuji učitelce Kateřině Vejrostové a instruktorům, že se mnou měli trpělivost. Chtěla bych poděkovat i děckám, kteří byli v naší skupině.
Veronika M. (7.ročník)

Na lyžařáku se mi líbilo strašně moc, hlavně když jsme jezdili ve dvojicích anebo všichni dělali hada,  to byla strašná sranda, i když jsme padali, zážitků bylo spousta, určitě bych tam jela znovu 🙂 😀
Jinak mě žádný zážitky nenapadají  😀
Nikola P. (7.ročník)

Lyžování bylo suprový, akorát mohlo být o 15cm sněhu více. Jídlo bylo dobrý. Nelíbilo se mi, že na svahu už vykukovala tráva a bláto. Příští rok by jsme mohli jet např: do Krkonoš na 2 týdny lyžovat. Nejvíc se mně líbilo, jak jsme dělali ještěrku na lyžích, slalom, volné jízdy a jízda autobusem.
Tomáš Z. (7.ročník)

Bylo to dobrý 😀
Tomáš V. (7.ročník)

Můj největší zážitek byl poslední den výcviku, když jsme jeli slalom a já  jsem byl 3. , bylo to super, jinak všechny dny byli super.
Patrik Š. (8.ročník)

Všechno bylo top 😀 🙂
Pavel P. (8. ročník)

Bylo to tam všeobecně super a instruktoři byli moc hodní. Až na  ty cesty autobusem a tahání lyžáků.
Dominika Z. (7.ročník)

Výsledky SLALOMU

Foto

SPONZOŘI AKCE

Leave a Reply