Nezapomenutelný zájezd do divadla

V podvečer ve středu 25. dubna se zájemci z druhého stupně naší školy vydali do Brna na divadelní představení s názvem Tajný deník Adriana Molea. Jedná se o retro muzikálovou komedii uváděnou Divadlem na Orlí. Představení bylo povedené, ale to, co mu předcházelo, si budeme asi dlouho pamatovat.:-) Chyba v elektronické komunikaci způsobila, že pan Šauer se svým autobusem vyrážel z Víru teprve v okamžiku, kdy se mělo vyjíždět od školy. V Kuřimi už bylo jasné, že do divadla nemůžeme dorazit včas. Zbývala jediná možnost – telefonát do divadla s odvážnou prosbou o odložení začátku představení… V Divadle na Orlí jsou prostě skvělí. Slíbíli, že začátek pozdrží!!! Pak už stačilo jen doběhnout od Mahenova divadla na ulici Orlí. Brňané jsou asi zvyklí na ledaco, ale 40členná skupina ve společenském oděvu běžící centrem města, jejich pozornost upoutala. Pozoruhodné bylo asi hlavně to, že některé žákyně běžely s takovým nasazením, že si sundaly i boty. 🙂 Nakonec se začínalo asi o deset minut později a my jsme si představení i přes adrenalinové zážitky opravdu užili. Děkuji všem za to, že tuto krizovou situaci zvládli s úžasným nadhledem.

G. Sedlářová

Představení se mi moc líbilo. Bylo velmi vtipné. Nejlepší byl Adrian Mole. Obdivuji herce, byli opravdu skvělí. V Divadle na Orlí jsem byla poprvé a moc se mi tam líbilo. Eliška Šejnohová (7. třída)

Divadlo se mi líbilo, představení bylo pěkné. Největším zážitkem bylo asi zpoždění a běh v podpatcích a svátečním oblečení po Brně. Tereza Soukupová (7. třída)

Líbila se mi hudba a choreografie, děj mě moc nezaujal. Ale bylo to pro mě určitě nezapomenutelné divadlo kvůli tomu zpoždění. Bylo to prostě krásné zakončení divadel na této škole. Nikola Prudká (9. třída)

Divadlo bylo hodně dobré. Výkony herců byly úžasné. Líbily se mi hlavně písničky. Celé představení bylo opravdu dobře promyšlené. Ondřej Tálský (9. třída )

Divadlo si mi moc líbilo. Bylo to moc srandovní. Herci byli dokonalí. Taky se mi hodně líbily tance a zpěvy herců a kapela na pódiu. Nezapomenu na to, jak jsme běžely bosky po Brně. Byl to zážitek. Na svoje poslední divadlo nezapomenu. Užila jsem si to. Iveta Marvanová (9. třída)

Je mi líto, že to pro mě bylo poslední divadlo, ale zase bylo díky zpoždění autobusu nezapomenutelné. 🙂 Gabriela Havigerová (9. třída)