Den dětí v Nedvědici

Na naší škole se stalo již tradicí, že žáci 9. ročníku připravují program na Den dětí. Letošní deváťáci si na pátek 31. května nachystali „Malou pohádkovou cestu“, která děti z mateřské školy a žáky z prvního stupně provedla až k rybníku. Cestou absolvovali 9 stanovišť, na kterých plnili nejrůznější úkoly. V cíli je čekala drobná odměna a hlavně diskotéka:-).  Nebudu zastírat, že zorganizovat podobnou akci je vždy procházka růžovým sadem:-), ale myslím, že výsledek stál za to. Počasí vyšlo fantasticky a dopoledne jsme si v maximální pohodě užili opravdu všichni. Díky, deváťáci!!! 🙂

Gabriela Sedlářová

Chci poděkovat za vydařený Den dětí. Školkáčci si to mooooc užili a vůbec se nechtěli vracet do MŠ 😊. Zejména diskotéka byla perfektní. (Pavla Pilátová, učitelka MŠ)
Prostě se mně líbilo vše. (Marek Pučálka, 1. třída)
Amálka a Maková panenka. Andělé. Karkulka. Vlk a babička. A diskotéka. (Monika Pavelková, 1. třída)
Mně se líbilo všechno, ale nejvíc se mi líbilo, jak jsme dělali bubliny. A taky jak jsme na konci tancovali. Bylo to legrační. (Kim Anne Cusimano, 2. třída)
Paní učitelko, nejvíce se mně líbilo, jak jsem vytahovala u Křemílka a Vochomůrky z těsta to semínko. (Eliška Balášová, 2. třída)
Mně se líbilo všechono u rybníka. Odměna mi chutnala. A nejvíc se mi líbil kostým víly Amálky. (Iveta Šikulová, 2. třída)
Mně se líbilo všechno kromě těsta. (Adriana Kincová a Sofie Vacenovská, 3. třída)
Mně se líbilo hlavně to, že jsme mohli tančit jako deváťáci. Když jsem sahala do těsta, připadalo mi to, jako kdyby tam byl had. Pištěla jsem. (Natálie Priesnitzová, 3. třída)
Den dětí byl moc zábavný a srandovní. (Simona Pučálková, 4. třída)
Deváťáci to udělali moc dobře a mně se to moc líbilo. (Sára Vernerová, 4. třída)
1/3 se líbilo všechno, 1/3 diskotéka a 1/3 těsto. (Shrnutí od páté třídy:-) )