Divadelní představení Mary Poppins – 2. 12. 2016

V pátek 2. prosince se vydal autobus se zájemci z řad žáků 2. stupně na večerní divadelní představení. V tomto školním roce to bylo poprvé. Naším cílem byla Hudební scéna Městského divadla Brno a představení Mary Poppins. Jde o krásný příběh o příchodu tajemné chůvy do rodiny Banksových, kde to není úplně tak, jak by mělo být. Dokonalá Mary však zcela převrátí přísný řád domu natolik, že nakonec dokáže proměnit i samotné rodiče. Protože jak říká sama Mary: „Stačí jen chtít a rázem vše je možné!“ I samo představení bylo dokonalé do posledního detailu a záměrně zvolená sedadla v první a druhé řadě nám zaručila skutečně bezprostřední divadelní zážitek. O tom svědčí i následující názory žáků. Jim všem patří také velká pochvala za vzorné chování.

G. Sedlářová

Nejvíce mě zaujal herecký výkon malých dětí a to, jak Mary Poppins odletěla.

Filip Priesnitz (9. roč.)

Výkony herců a hereček byly výborné. Bylo to jedno z nejlepších divadel, jaké jsem viděl.

Ondřej Tálský (8. roč.)

Na takovém divadle jsem ještě nebyl. Líbilo se mi nejvíc ze všech. Líbilo se mi, jak jsme seděli blízko. Líbilo se mi, jak kominíci stepovali. Petr Vejrosta (8. roč.)

Netěšila jsem se na sezení v první řadě, ale bylo to nakonec nejlepší! Super!

Žaneta Glosrová (7. roč.)

Bylo to něco nového – sedět v první řadě a vidět i do orchestru. Krásné choreografie a moc pěkné pěvecké výkony, úchvatné scény (kominík chodící po stěnách a po stropě, Mary letící nad diváky). Bylo to super.

Amálie Štarhová (7. roč.)

Superkalifradžilistikexpijalidózní!!! 🙂

Filip Cacka (7. roč.)

Snad nejlepší divadlo, na kterém jsem kdy byla. V představení byly různé choreografie, které bych se nikdy nenaučila. Písně byly velice chytlavé. Moc jsem si to užila a chtěla bych jet zase na takové úžasné představení.

Klára Plevová (7. roč.)

Nejvíce se mi líbila scéna, ve které byla Mary s dětmi v parku. Opravdu jsem si myslel, že to byly sochy, a ne herci převlečení za sochy. Další důvod, proč se mi to líbilo, je to, že to bylo večerní představení a že tam nikdo nerušil. Jednoduše – bylo to úžasné!

Tomáš Dufek (7. roč.)

Leave a Reply