Den s lesníkem

Ve čtvrtek 16. 9. měli naši šesťáci den s lesníkem, panem Lančou. Potkali jsme se před školou a pak už jsme se nechali vést až do lesa nad Nedvědici. Už po cestě nám povídal o různých zajímavostech ze světa přírody a lesa. Všichni už teď třeba vědí, že v lese nežijí zvířata, ale zvěř. Jen to kotě, které se k nám připojilo a šlo s námi až do lesa, jsme mohli zvířátkem nazývati. Malý mazlíček byl společně s předváděnými dravci významným objektem zájmu. Nejvíce akci vystihují následující ohlasy žáků a fotky z povedené akce 😀

„Bylo to dobrý, lepší než se učit, a bavilo mě to s tou sovou.“ (Fanda Prudký)

Dnešní den se mi moc líbil. Nejvíc se mi líbila zvířata, která tam byla. Je to lepší než učení, chtěla bych víc takových výletů.“ (Kristy Kneslová)

„Bylo to dobrý.“ (Štěpán Krytinář)

„Bylo to dobrý. Bavilo mě to s tou sovou a poštolkou.“ (Vojta Šejnoha)

 „Bylo to super a nejvíc mě bavila aktivita s tou Rozárkou, jak jsme si ji mohli vzít na ruku, ale myslela jsem, že půjdeme i k devíti křížům.“ (Nelča Kotinská)

„Dnešek byl super, Líbila se mi příroda okolo a chtěla bych ještě nějaké výlety v přírodě.“ (Kája Šauerová)

„Bylo to super, nejvíce se mi líbila aktivita se sovou a poštolkou. Jinak to bylo velmi zajímavé a překvapilo mě, že (pan lesník) bydlí v Ochozi.“ (Áďa Kincová)

„Celkem se mi to líbilo, ale nejvíc se mi líbili ti dravci. Kdyby se taková akce opakovala, tak by mi to nevadilo.“ (Marča Kalmanová)

„Bylo to dobré, ale nejvíc se mi líbilo, jak jsme si mohli podržet Rozárku a pohladit si ji po bříšku.“ (Míša Pokorná)

Týna „Nejvíc se mi líbila ta Rozárka.“ (Týna Urbánková)
Sofka „Hodně se mi líbilo s tou Rozárkou.“ (Sofi Vacenovská)
„Chtěly bychom takové další akce, co nejčastěji to jenom půjde.“ (Týna Urbánková a Sofi Vacenovská)