Adrenalin Day – Rezort Březová

Pozdě, ale přece. I tak by se dalo nazvat natěšení sedmého ročníku na adrenalinový den v Rezortu Březová. Původně jsme měli odjet na konci června, „covidová“  situace nám ovšem odjezd nedovolila. S napětím jsme očekávali desátého září a věřili, že tentokrát si den užijeme.

Autobus ke škole přijel včas a my jsme se ráno v půl osmé vydali směr Březová. Dětem nevadila ani delší cesta z důvodu dopravních uzavírek a po deváté hodině jsme už kráčeli vstříc dobrodružství. Rázný, ale naprosto dokonalý instruktor si hned ze začátku „zmapoval“ děti a měl dokonalý přehled o tom, kdo třídě „šéfuje“. Nejdříve nás zavedl na airsoft. Třída byla rozdělena na poloviny a hra mohla začít. Děti se naprosto oddaly hře a věřte, že bílé boty a ponožky, ve kterých děti přijely, neměl na konci nikdo. Poté následovala další várka adrenalinu. Horolezecká stěna a lanové centrum nenechalo žádného chladným. A největší odvaha? Free fall. Skočit ze 13 metrů vysokého patra věže chce už pořádnou dávku odhodlání, avšak bezpečný jištěný volný pád je zážitkem na hodně dlouho. Na konci nás instruktor zavedl do interaktivní strašidelné věže plné bubáků a ďasů, přes které jsme museli projít, abychom se dostali do bohaté královské klenotnice. Poslední aktivitou měla být projížďka na koních, která se ale neuskutečnila. Nebyla zapsána v systému. Náhrada? Obří vypouklá trampolína.

Viděla jsem radost, smích, pohodu a především výborný kolektiv náctiletých, který si dokázal pomoci a vzájemně se podpořit. Tento den splnil, co měl. Více takovýchto dnů.

Děkuji za krásný radostný den a paní asistentce Glosrové za organizační výpomoc během dne.

                                                 Ladislava Kobzová, třídní učitelka